Kommune på Helsenettet

Se hvordan vi kan hjelpe deg

Som kommune har man både behov for og plikt til å være tilkoblet Helsenettet. Digitaliseringen av helsetjenestene er i full gang, og vi ser også at den kommunale sektoren er i gang med sin prosess i å ta i bruk Helsenettet på en mer utstrakt måte en tidligere. Dette betyr at behovet for båndbredde har økt – og at konsekvensen ved nedetid blir større enn tidligere.

Som mangeårig partner av Norsk Helsenett – og den aktøren som har bygget det nye stamnettet, med fiber fra Nord til Sør – har vi sammen med NHN satt sammen «Helsenettaksess Kommune». Dette er en skalerbar tjeneste med hastigheter fra 20 Mbps til 1 Gbps – der vi også leverer 4G backup, for eventuelle tilfeller der fiberaksessen får brudd.

«Er 4G godt nok som backup for en fiber?» er et relevant spørsmålet. Svaret er ganske enkelt ja. Med Broadnets metodikk, der vi legger inn aksesslister for de aller viktigste tjenestene – og lar disse få prioritert tilgang til Helsenettet ved brudd – så er dette en god og kostnadseffektiv løsning som gir mest verdi for pengene.

Broadnet har også et eget helseteam som bistår i alle helsenettrelaterte leveranser hvor vi har samlet vår kunnskap og erfaring for å best mulig serve og gi råd til helseaktører.

Bli kontaktet

Fyll ut skjema og bli kontaktet